25. mars arrangerer iNam webcafe om Bedriftsintern opplæring (BIO)

Foto: Søderholm - Steen / trondelag.com

Bedriftsintern opplæring (BIO) Trøndelag er en støtteordning for små og store bedrifter med omstillingsbehov og mulighet for videreutvikling gjennom kompetansetiltak for de ansatte. Det er fortsatt midler igjen, men det er en populær støtteordning og begrensede midler.

Støtteordningen er unik for bedrifter som satser innen områdene bioøkonomi, opplevelser og teknologi.  Også bedrifter som trenger å øke sin kompetanse innenfor digitalisering, teknologiutvikling, grønn omstilling og integreringsarbeid vil være aktuelle for støtteordningen.

Det er fortsatt midler igjen. Bedriftsintern opplæring (BIO) er en populær støtteordning med begrensede midler så det er smart å vurdere dette nå.

I denne ukens Web Café (arrangert av iNam) vil vi få en presentasjon av støtteordningen av Seniorrådgiver Ola Kjelvik i seksjon næring i Trøndelag Fylkeskommune.  Videre vil vi høre erfaringer fra andre bedrifter som har benyttet seg av ordningen. Og ikke minst vil vi ha en åpen dialog med spørsmål, kommentarer og diskusjon om behov og muligheter.

 

Påmelding her:

https://inam.no/kurs-studie/webcafe-bio-bedriftsintern-opplaering-et-verktoy-for-omstilling-og-vekst/

 

Kategori: