Vil DU bli vår nye rådgiver?

Foto: Søderholm - Steen / trondelag.com

Vil du bidra i utviklinga i Namdalen, en av landsdelens mest spennende regioner? Da er vi interessert i å høre fra deg!

Rådgiver

Namdal regionråd er på utkikk etter en utviklingsorientert og selvstendig rådgiver i 100 % fast stilling.

Du får jobbe tett med våre kommuner, fylkeskommunen, med ordførere, rådmenn, næringslivet og andre som brenner for Namdalen i interessante prosjekter. Du får blant annet arbeide med iverksetting av tiltakene i Namdalsstrategien i samarbeid med organene i regionrådet og kommunene, og prosjekter i skjæringspunktet mellom politikk og administrasjon.

Vi er på jakt etter søkere med mastergrad eller tilsvarende kompetanse, med god kommunikasjonsevne, vurderingsevne og rolleforståelse. Regionrådet vil også vektlegge personlig egnethet.

Vi tilbyr
– Muligheten til å bidra til å utvikle Namdalen i ei spennende tid i Trøndelag
– Utfordrende oppgaver og gode muligheter for personlig utvikling
– Fast stilling med avtalefestet lønn og pensjonsordning
Jobben medfører noe reisevirksomhet, så du kommer til å bli bedre kjent med både vakre Namdalen og resten av trivelige Trøndelag.
Søker må ha førerkort og disponere egen bil.
Tiltredelse: Ønskelig fra 1. februar 2019

Søknad sendes elektronisk på https://rekruttering.namsos.kommune.no/namsos_recruitment/opening?1  innen 1. november 2018.

Har du spørsmål om stillinga, ikke nøl med å ta kontakt for en hyggelig prat med leder i regionrådet, Amund Hellesø, tlf. 909 73 535, eller daglig leder, Ragnar Prestvik, tlf. 913 08 579.

Søknad om stillingen må sendes elektronisk via Namsos kommunens nettside (Ledige stillinger). Kontakt Servicetorget, tlf. 74 21 71 00 hvis du trenger hjelp.

Kategori: