Norsk Revy fikk frivillighetsprisen

PRISUTDELING: Hege Saugen (til venstre) og Frode Båtnes delte ut Frivillighetsprisen på vegne av Namdal regionråd til Norsk Revyfestival ved daglig leder Dagrun Gunnarson, og festivalkoordinator Kjerstin Tyldum. Foto: Espen Fossland.

Årets frivillighetspris i Namdalen gikk til en organisasjon som opp gjennom årene har lagt ned over 260.000 dugnadstimer, underholdt 220.000 publikummere og engasjert nesten 5.000 artister og skuespillere til å spre glede fra en scene på et «jorde».

HØYLANDET/NAMSOS: – Tusen, tusen takk, og skal jeg være helt ærlig synes jeg dette var vel fortjent, sa daglig leder Dagrun Gunnarson, da hun på vegne av Norsk Revyfestival ble kalt opp på scenen under Namdalstinget i NTE-arena i Namsos for å motta Frivillighetsprisen for Namdalen.

Prisutdelinga var den fjerde i rekka. Skage frivilligsentral fikk prisen i 2019, i 2020 gikk hederen til Flyktningerennet. Det var ingen utdeling i pandemiåret 2021, mens Hypergjengen i Namsos (som blant annet står bak God jul Namsos) fikk prisen i 2022.

Les hele saken i Namdalsavisa +