Tilskudd til aktiviteter i Namdalen under Ski-VM

For å stimulere til aktivitet i forbindelse med Ski-VM har Namdal regionråd opprettet en egen tilskuddsordning der det kan søkes om midler fra 15. september til 17. november 2024.

Formål

Formålet med tilskuddsordningen er å bidra til kultur –og idrettsopplevelser og andre aktiviteter i forbindelse med Ski-VM i Trondheim 2025. Ordningen skal stimulere lag og foreninger samt det frivillige og det profesjonelle idrett, kunst- og kulturlivet, i Namdalen til å utvikle prosjekter og aktiviteter som planlegges gjennomført i Namdalen i forbindelse med Ski-VM.

Tilskuddsordningen er en engangsbevilgning i 2024 vedtatt av Namdal regionråd 18.juni, sak nr 13/24.

Hvem kan søke om tilskudd

Lag, foreninger, organisasjoner, kunstnere og andre innen kunst- og kulturfeltet i Namdalen. Både aktører fra idrett og kultur, samt næringsdrivende kan motta tilskudd fra ordningen. Det gis i hovedsak tilskudd til aktører bosatt i Namdalen.

Søknadsfrist

Søknadsfrist er 17.november. Du får svar innen 3 uker.

Budsjett for tilskuddsordningen

Budsjettrammen for tilskuddsordningen er 500.000 kroner.

Hva prioriteres

  • Arrangement som er åpne for publikum. Det er ønskelig at arrangement og aktiviteter markedsføres som en del av folkeliv og kulturprogrammet under VM.
  • Aktivitet som er rettet mot barn og unge
  • Arrangement og tiltak som gjennomføres innen 9. mars 2025
  • Aktiviteter som bidrar til å styrke regionens satsinger innen bolyst og attraktivitet. Aktuelle planer finner du her: https://namdalregionrad.no/strategi-og-handlingsplan/

Hva prioriteres ikke

  • Lukkede arrangement og medlemsaktiviteter
  • Arrangement som ikke foregår i Namdalen
  • Arrangement og tiltak som ikke gjennomføres i tilknytning til Ski-VM i 2025
  • Underskuddsgaranti og fullfinansiering
  • Politisk og religiøs aktivitet

Søk om tilskudd

Du søker om tilskudd på epost til postmottak@namdalregionrad.no Emnefelt: Søknad om tilskudd ski-VM

Innhold i epost:

  • Beskrivelse av aktivitet/ tiltak
  • Målgruppe
  • Budsjett og finansieringsplan for aktivitet/tiltak Det kan søkes fra 15. September- 17.november.

Kontaktperson:
Narve Nordmelan: narve.nordmelan@namdalregionrad.no

Behandling av personopplysninger

Søknader om tilskudd er offentlige dokumenter. Dette gjelder også vedlegg til søknaden. Ikke skriv personsensitiv informasjon i søknaden. Eventuelle sensitive opplysninger kan bes unntatt fra offentligheten. Dette må begrunnes av søker.

Opplysninger gitt i søknad om tilskudd kan ikke brukes til andre formål enn i behandling av søknaden, jamfør personopplysningsloven. Se for øvrig kommunens personvernerklæring for digitale tjenester.

Utbetaling av tilskudd

Tilskuddet utbetales så snart tilskuddet er vedtatt. Det må lages en kort rapport i ettertid om gjennomføringen av arrangementet. Dersom du ikke sender inn rapport innen avtalt frist kan tilskuddet bli trukket tilbake.

Endring i prosjektet

Prosjektet skal gjennomføres slik det er beskrevet i søknaden og vedtaket. Kontakt saksbehandler dersom det blir store endringer i prosjektet. Om det er store endringer i prosjektet kan vedtaket endres.

Mislighold

Hvis søker oppgir uriktige opplysninger, skal det som hovedregel nektes rett til videre tilskudd. Når tilskudd er utbetalt på feil grunnlag (som feil i søknaden eller manglende rapportering), skal tilskuddet betales tilbake til Namdal regionråd.

Kontakt

Narve Nordmelan
E-post:  narve.nordmelan@namdalregionrad.no

Sist oppdatert: 02.09.2024