Kompetanseforum, Grong

I går gjennomførte Namdal Regionråd nok et Kompetanseforum, med godt oppmøte fra engasjerte deltagere fra kompetansemiljøene i Namdalen. Dette er nå etablert som en viktig arena for å diskutere hvilke felles kompetanseutfordringer Namdalen har. Vi er stolte over å ha fått midler fra Regjeringen til å utvikle Namdal Studiesenter og gleder oss til videre arbeid. Takk for deltagelsen og spennende innlegg til Maren Grøthe og Per Olav Tyldum fra Stortinget, Lisbeth Pedersen fra Fylkeskommunen, Trine Gartland Gåsbakk Indre Namdal barnevern og PPT, Aina Hildrum Nord universitet, Ole Joar Flaat Skogmo industripark, Kristin Myrmel fra VOFO og Tove Heggdal Ingulfsvann fra Liverten.

Innlegg ved:

• Maren Grøthe, Sps fraksjonsleder i Utdanning og forskningskomiteen

• Lisbeth Pedersen, Trøndelag fylkeskommune

• Narve Nordmelan, Namdal regionråd

• Kristin Myrmel, Voksenopplæringsforbundet

• Aina Hildrum, Nord universitet

• Ole Joar Flaat, fra Skogmo Industripark As

• Tove Ingulfsvann, fra LiVERTEN

• Trine Gåsbakk, fra Indre Namdal barnevern og PPT

Følg oss på Facebook